vineri, 3 aprilie 2009

Targ de haine...rrrright!


Cred ca in fiecare oras al Romaniei trebuie sa fie macar o data pe an un targ international(sau national?) de haine /:). Suna cam pompos, i know. Well...chiar acum m-am intors de la un astfel de targ. Si sincer, la cata publicitate i se face, e cam jalnic ceea ce se petrece acolo.

Multe standuri cu haine de piele (oare?), bineinteles, aceleasi modele le gasesti in fiecare dintre ele, domnii n-au auzit de diversitate...Cateva standuri cu niste chestii pe care vanzatorii le-ar numi elegante, eu le-as numi fara gust. Pe ici-colo cate-un stand cu posete & stuff, la fel foooarte "frumoase" majoritatea. Mai sunt cateva standuri cu haine de streetwear, dar again, nimic care sa fie cat de cat purtabil de o persoana care are macar un strop de bun gust. Nu stiu, poate sunt eu prea pretentioasa, dar pot afirma cu fermitate ca e posibil sa gasesti haine mai frumoase si muult mai ieftine intr-un second hand bine organizat. Pentru ca, ok..am inteles, organizezi un targ de haine hidoase pentru cei mai putin norocosi, dar macar sa fie ieftine. Dar nuuu, hainutele alea costau aproape la fel de mult ca cele cumparate dintr-un magazin cat de cat respectabil. Si-atunci ma-ntreb eu....why on earth would you buy something from them?.. Asadar, va sfatuiesc din toata inima sa ocoliti astfel de targuri daca nu vreti sa plecati de acolo dezamagiti sau cu o durere de cap de la vizionarea a atator lucruri urate...honestly!

Take care!

joi, 2 aprilie 2009

My first blog entry...


M-am tot gandit de ceva timp daca sa-mi fac sau nu un blog al meu intr-o zi, un loc unde pot sa ma descarc, sa-mi afisez ideile si totusi sa-mi pastrez anonimitatea... And i guess today was the day... I'm not so much of a writer, or at least i don't think i am. Imi place sa experimentez tot felul de lucruri. Sa cochetez cu fotografia, cu arta... Mi-as fi dorit sa dau la actorie. Totusi, superficialitatea sau, nu stiu, lejeritatea care ma caracterizeaza (din pacate) m-a facut sa renunt la ideea asta imediat cum am vazut care sunt probele si cand am realizat cat de mult ar trebui sa ma straduiesc... Asta e un lucru rau si sper sa ma schimb... Oricum, pot afirma cu o foarte mare convingere ca nu mai sunt aceeasi care eram acum, let's say, 2 ani... Multe s-au schimbat, multe in rau, putine in bine... 

Ok, i guess that's enough for this entry. Pentru ca devin melancolica si nu-i bine.

Sper sa-mi prinda bine ca mi-am creat blogul asta...

Take care!